Live impressies

Een foto vertelt een verhaal en stelt wellicht ook vragen. Wat doen die jongens daar? Wat spreken ze uit? Wat laten ze horen? Gaan ze nog naar elkaar kijken? Foto's geven een impressie van de inzet, het contact, de sfeer, de entourage.

Lees meer »

NoRush en 2 dagen speelplezier

NoRush mocht afgelopen dagen twee keer een optreden verzorgen: in de Posthoorn te Epe en op het DAC de Stee in Nunspeet. Totaal verschillende settingen, totaal ander publiek, evenveel sfeer en speelplezier. 

Lees meer »

NoRush & de Tolhekkers

Terwijl in het Zuiden des lands er een stevige discussie plaatsvindt over welke muziek er gespeeld en gedraaid moet worden tijdens carnaval - de traditionalisten versus de modernen, zeg maar - heeft NoRush zich  als gelegenheidsduo Sinastroen annex duo Zoetzuur aan deze muzikale discussie gelaafd. Met weinig concessies met betrekking tot ons repertoire  speelden we afgelopen zondag na de kerkdienst bij het Frühshoppen van de Tolhekkers. Enkele raadsleden kwamen ons persoonlijk melden dat het een welkom muzikaal rustmoment bood na de eerste carnavalsavond én als opmaat voor de rest van de week. We hadden voor de prinses haar lijflied ingestudeerd en ons vaste repertoire - met liedjes van o.a. de Beatles, Tom Waits, Tim Hardin, Nick Cave, Cornelis Vreeswijk en Nora Jones - aangevuld met liedjes van Annie M.G. Schmidt.

Lees meer »

NoRush weer duo

We hebben er allemaal wel pijn in onze buik van, maar er is toch besloten om afscheid te nemen van Frank. Na drie maanden repeteren en twee optredens gaat NoRush weer als duo verder. Dank je Frank voor je inzet, betrokkenheid, inbreng en amicaliteit. 

Lees meer »

NoRush op Private Party

De kop is er af in 2024. NoRush  speelde voor Peter - niet onze Peter maar wel Peter, de broer van Frank , oh ja én Peter, de collega van Fred.  Peter  - niet onze Peter dus - is 60 geworden en dat vier je natuurlijk ook muzikaal met prachtige liedjes uit zijn jeugd, pubertijd en studententijd. De hut was vol, de koffie goed, het bier en de hapjes rijkelijk.  Prima omstandigheden om ons eerste optreden als trio vorm te geven.

Lees meer »

NoRush van start

NoRush! En zegt het voort, want NoRush wil graag spelen. Overal waar het past: café, bar, restaurant, buurthuis, receptie, kleine theaters. Dan spelen we wel zonder muts en zonnebril.

Lees meer »